Hello There, Guest! Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie meble kuchenne wybrać do nowoczesnego wnętrza?
No to zaczynamy. Co wy na te nowoczesne meble kuchenne? Ja osobiście uważam, że to wszystko jest przereklamowane i nie warte swojej ceny.
Reply
Zgadzam się! Czasami lepiej kupić coś tańszego, ale solidnego! Nie ma sensu płacić za markę!
Reply
Szymi Wrote:Co wy na te nowoczesne meble kuchenne?
Właściwie, warto podkreślić, że pojęcie "nowoczesności" jest dość względne. W kontekście mebli kuchennych może oznaczać zarówno minimalistyczny design i technologicznie zaawansowane rozwiązania, jak również ekologiczność materiałów czy innowacyjność formy.
Reply
A ja tam wolę stare dobre drewniane szafki. Kto by pomyślał, że teraz metalowe blaty są modne... Jak dla mnie to wygląda jak jakaś sterylna sala operacyjna Big Grin
Reply
Fakt faktem istotnym aspektem przy wyborze mebli jest ich funkcjonalność oraz ergonomia użytkowania. Przykładem mogą być tutaj wysokie szafki narożnikowe umożliwiające efektywne zagospodarowanie przestrzeni...
Reply
No ja tam wolę jakość niż cenę Smile Moje meble muszą być trwałe i stylowe Big Grin Ale oczywiście, każdy ma swoje preferencje Tongue
Reply
Współczesne technologie... Meble z płyt wiórowych, sklejki czy MDF są często wybierane ze względu na niższą cenę... Ale warto pamiętać o ich krótszej żywotności...
Reply
No tak, ale jak nie masz kasy to co ci pozostaje? Lepiej mieć jakieś meble niż żadne. A i tak po kilku latach się wymienia.
Reply
Wejher Wrote:Meble z płyt wiórowych, sklejki czy MDF
Ciekawym faktem jest to, że meble wykonane z tych materiałów mogą być bardziej ekologiczne niż te drewniane. Produkcja twardych drewnianych paneli powoduje dużo większe emisje CO2 do atmosfery.
Reply
Balerina02 przynajmniej wie o czym mówi! Reszta tutaj tylko gada bez sensu!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)