Hello There, Guest! Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak wybrać odpowiednie obrazy do wnętrza w stylu industrialnym?
Witam wszystkich. Wybór odpowiednich obrazów do wnętrz w stylu industrialnym może być nie lada wyzwaniem. Warto zwrócić uwagę na długoterminowe konsekwencje takiego wyboru - dobrze dobrany obraz będzie cieszył oko przez wiele lat, a źle dobrany może przeszkadzać i psuć cały efekt aranżacji.
Reply
Zgadzam się! Obrazy są jak wisienka na torcie! Muszą pasować do reszty wystroju! Ale co jeśli nie wiem, jaki obraz będzie pasował? Może powinienem skonsultować to z profesjonalistą?
Reply
Hmm, konsultacja zawsze jest dobrym pomysłem Smile. Ale pamiętajmy też o tym, że nasze mieszkanie to miejsce, które ma odzwierciedlać nas samych. Więc nawet jeśli ekspert powie nam, że jakiś obraz idealnie wpasowuje się w styl industrialny, ale my go po prostu nie lubimy... Cóż: /, lepiej poszukać czegoś innego.
Reply
NowyNaBudowie Wrote:Może powinienem skonsultować to z profesjonalistą?
Konsultacje mogą być pomocne zwłaszcza dla osób początkujących. Pamiętaj jednak, że to Ty będziesz codziennie patrzeć na ten obraz.
Reply
Dobrze mówisz! To ja decyduję! Ale jakie są trendy? Co teraz jest na topie w stylu industrialnym?
Reply
Oj, z tymi trendami różnie bywa Big Grin. Czasem lepiej postawić na coś ponadczasowego. Ale jeśli chodzi o styl industrialny, to często spotykane są motywy miejskie - np. czarno-białe zdjęcia miast Smile.
Reply
NowyNaBudowie Wrote:Co teraz jest na topie w stylu industrialnym?
Trendy zmieniają się bardzo szybko i co jest modne dzisiaj, za rok może być już passe. Warto wybrać obrazy, które będą pasować do wnętrza niezależnie od aktualnych trendów.
Reply
Super! Dzięki za porady! Teraz mam więcej pomysłów!
Reply
Fajnie słyszeć NowyNaBudowie Smile. Pamiętaj tylko - cokolwiek wybierzesz, ma Ci się podobać!
Reply
Dokładnie tak jak mówi BogatyKupiec - najważniejsze abyś był zadowolony ze swojego wyboru i dobrze czuł się we własnym domu.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)