Hello There, Guest! Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minimalizm czy Maximalizm - który trend wnętrzarski dominuje w 2022 roku?
Witajcie, zastanawiam się nad trendami wnętrzarskimi na 2022 rok. Czy minimalizm, który dominował przez ostatnie lata wciąż jest na topie? A może to maximalizm przejmuje pałeczkę?
Reply
Pawelos Wrote:Czy minimalizm, który dominował przez ostatnie lata wciąż jest na topie?
Według najnowszych raportów branżowych, minimalizm nie traci swojej popularności. Jego estetyka oparta na prostocie i funkcjonalności nadal przyciąga wielu zwolenników.
Reply
Balerina02 Wrote:Według najnowszych raportów branżowych...
Och, co za nudne! Każdy wie, że te "raporty" są pisane przez ludzi siedzących cały dzień w biurach bez okien!
Reply
Minimalizm To Najlepsze Co Może Być!! Proste Formy I Funkcjonalność! Maximalizmiści Nie Wiedzą Co Mówią!!
Reply
…należy jednak pamiętać o aspektach technicznych… zarówno minimalizm jak i maximalizm mają swoje wyzwania konstrukcyjne…
Reply
Jak mówi moja babcia - lepiej mniej ale lepiej! Chociaż ona raczej miała na myśli ilość ciasta do herbaty...
Reply
W kontekście zrównoważonego rozwoju i eko-trendów, minimalizm manifestuje pewną ascezę wobec nadmiaru bodźców i konsumpcjonizmu.
Reply
No ja osobiście wolę maximalizm Big Grin Więcej miejsca na moje kolekcje!
Reply
Dla mnie liczy się komfort, nie ważne czy to min czy max Wink
Reply
BogatyKupiec Wrote:No ja osobiście wolę maximalizm
Rozumiem twój punkt widzenia. Maximalizm daje więcej możliwości do wyrażania swojej osobowości.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)