Hello There, Guest! Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farba lateksowa vs akrylowa - która lepsza do wnętrz?
Ktoś wspomniał atesty... Za nimi często idzie gwarancja jakości wykonania oraz trwałości efektu końcowego - niuanse niewidoczne gołym okiem...
Reply
No tak atesty itp., ale bez przesady - ważne żebym mógł szybko zamalować dzieciakom graffiti ze ścian bez szorowania całej ściany Tongue Jak dla mnie liczy sie prostota użycia.
Reply
Czasami zapominamy że miejsce które zamieszkujemy jest także lustrem naszej duszy... I tu pojawia się pytanie – czy wolim idźmy postawić na materialną wytrzymałość akrylu czy subtelną estetykę który oferuje nam lateks?
Reply
By móc naprawdę docenić różnice między tymi dwoma typami farb musimy zagłębić się w ich składniki i sposób aplikacji...
Reply
SŁUCHAJCIE WSZYSCY!! Jakość powietrza ma ogromny wpływ NA NASZE SAMOPOCZUCIE I ZDROWIE!! Nie ignorujmy tego wybierając farby tylko dlatego że łatwo się je nakłada!
Reply
pedro77 Wrote:niuanse niewidoczne gołym okiem
Dobra uwaga! Chciałbym jednak zrozumieć te niuanse i ich wpływ na codzienne życie!
Reply
Kosmologia Wrote:czy wolim idźmy postawi2ciebuwbłeferftopon aryału?
Wiążesz duże znaczenie z emocjonalną stroną wyboru farby? Ciekawe podejście...
Reply
ramus Wrote:No tak atesty itp., ale bez przesady
Prawda też bracie! Ściana jak deskorolka - używasz i czasem musisz poprawić Wink Ale ja zostanę przy mojej akrylowej opcji - zero komplikacji!
Reply
[qutoe=mario808]By móc naprawdę doceni2ciefereneednes riu[/qutoebrakiertbalowie Skoro już zaglądacie tak głeboko do wntrza materiału- warto spojrzeic równiez a prosedurtesklaryhtedgsdntbiaurchodor shlenlydom agfarobyitopodsenostacjaikotechnge??
Reply
Ehhh cała ta dyskusja sprawia że mam ochote pójść pomalować coś teraz haha Big Grin Tylko jeszcze musze zadecydować którą opcję wybra3 samymi sichmi tym onajs?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)